Steffo Törnquist

Men sedan några år tillbaka har han vid flera tillfällen meddelat att tiden närmar sig ja tiden då han lutar sig tillbaka och i stället börjar njuta av sin ledighet till fullo. Tittarens relationsfråga fick Steffo Törnquist att bryta ihopProgramledaren kunde inte hålla tårarna borta i Nyhetsmorgon Det kan ju låta som en liten bagatell men uppenbarligen är.


Birchbox Man Review Monthly Subscription Boxes For Men May 2013 Subscription Boxes For Men Subscription Boxes Gift Subscription Boxes

Klippet går ut på hur man bäst ska förbereda sig inför match.

. Steffo har arbetat på kanalen sedan start och har dessutom haft egna program genom åren. Fina stödet från Steffo Törnquist. Steffo Törnquist befinner sig på en bra plats i livet.

Men främst ser vi honom i Nyhetsmorgon två dagar i veckan ofta tillsammans med kollegorna Maria Forsblom 35 eller Sofia Geite 40. Däremot har den folkkära tv-profilen ett knä som bråkar och nästa vår väntar en operation troligtvis. Men framöver kan tittarna tvingas vara utan favoriten Steffo Törnquist i tv-rutan.

Steffo Törnquist 66 är en av de stora legenderna på Nyhetsmorgon TV4s långkörare och ett av de mest populära programmen. I klippet syns Nyhetsmorgons programledare just Steffo Törnquist. Leder nu Nyhetsmorgon varje fredag med Steffo Törnquist samt är programledare och redaktör för TV4 Nyheterna Live och morgonnyheterna.

Till ljudet av trumpetfanfar och jubel firades supervinsten av Steffo Törnquist och programledare Maria Forsblom En miljon kronor. Nej det måste vara något mer lättätligt säger Steffo Törnquist i inslaget. Grattis vilken bra födelsedagsstart säger Maria Forsblom.

Det var efter stödet. Att Marcus alltid ställer upp för att informera tittarna om pågående stora händelser eller vurpa i pulkabackar så har han med åren blivit en populär tv-profil. Tittarnas oro för TV4-profilen efter bilderna i Nyhetsmorgon.

Steffo Törnquist är som bekant för många en av Nyhetsmorgon-veteranerna. Louise Hoffsten berättar att hon har kämpat med att acceptera hjälpmedel. Det är så många år jag har haft ont jag klarar mig naturligtvis det är bara frågan om jag borde byta det nu eller senare säger han.

Enligt inslaget måste man dricka öl och äta korv innan matchen. Steffo Törnquist tvingas till operation. Jobbigt att se Så mycket tjänar Marcus Noterius.

Det är i en intervju med Expressen som tv-profilen berättar om det tunga bakslaget. Här bryter Steffo Törnquist ihop i sändning efter tittarens oväntade relationsfråga. Sedan 20 år tillbaka har han synts i TV4-rutan där han gjort storsuccé bland tittarna med sin skämtsamma jargong.


Pin Pa Middag


Pin Pa Swedish Svenska Ljudbocker E Bocker


Pin Pa Irene


Pin Pa Mabra Com


Chevaleresk Meet Guys Suit Jacket Double Breasted Suit Jacket


Pin Pa Humor


Pin On Mad Men Groomingbox


Allt Gar Fel Nar Bjorn Hellberg Ska Dreja I Sverigequizen Really Funny Funny Lol


Pin Pa Recept Att Tillaga


Pin Pa Swedish Svenska Ljudbocker E Bocker


Har Ar Alla Deltagare Som Tavlar I Mastarnas Mastare 2022 Tennisspelare Styrkelyft Hojdhopp


Ankbrost Med Potatiskaka Och Bjornbarsas Recept Mat God Mat Recept


Kryddstekt Ankbrost Med Apelsinsky Och Krispiga Svartrotter Recept Recept Enkla Maltider Anka Recept


Pin Pa Zweden Und Scandinavie


Pin Pa Metro Mat


Chevaleresk Meet Guys Suit Jacket Double Breasted Suit Jacket


Pin Pa Food I Have Tried


Pin Pa Mabra Com


Pin Pa Mat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel